TrønderTri

Det er med stor fornøyelse at Trondheim Triatlonklubb igjen inviterer til TrønderTri. Klubben har i flere år hatt sprintkonkurranser innen konseptet TrønderTri. Målet med disse arrangementene har vært å tilby spennende triatlonarrangementer med lav terskel for deltakelse. TrønderTri ble sist arrangert i 2016 ved Ånøya (Melhus kommune). Vi presenterer her et nytt TrønderTri, fremdeles i tråd med det gamle konseptet. TrønderTri vil i 2021 erstatte Trondheim Triatlon.

NTF Norges Cup

Supersprint og sprint er en del av norges cupen 2021, men du bestemmer selv om du ønsker å delta i cupen eller ikke. Påmelding til norges cup gjøres ved påmeldingen til arrangementet. Uansett starter alle deltakere samtidig inne samme distanse (sprint, supersprint og olympisk).

Her skjer det

Konkurransene gjennomføres på Orkanger ca 40 km syd for Trondheim i uteområdet tilknyttet Orklandbadet.

Et bilde som inneholder gress, utendørs, tog, vann

Automatisk generert beskrivelse
Område for arena, målgang, skiftesone og svømmestart.

Arrangementet er naturlig tilknyttet fasiliteter i Orklandbadet, idrettshall mm, det vil være gode parkeringsfasiliteter i umiddelbar nærhet. Løypa og skiftesone vil være vil være publikumsnær og naturlig avgrenset fra trafikk, og det planlegges med sykkelløype på stengt vei.

Løypa, område og skiftesone. Sykkelløype normaldistanse forlenges 7,5 km mot Trondheim

Distansene

  • Supersprint: 13-16 år, (draft legal)
  • Sprint: junior, voksen og elite, fra 17 år og opp (draft legal)
  • Normaldistanse/olympisk distanse Age Groupe (fra 18 år) og (non-draft)
  • Vi gjør oppmerksom på at Cut-off ut av T-2, altså ut på løp vil være 3 timer fra start svømming. De andre distansene har ingen Cut-off.

Registrering/Starttider/puljer

Informasjon kommer!

Innsjekk og startprosedyre

Informasjon kommer!

Konkurranseregler

Informasjon kommer!

Lisens

Alle deltakere må ha gyldig lisens i Norges Triatlonforbund. Deltakere i Norges Cup må løse helårs lisens. Se mer om lisens her

Deltakerposer

Informasjon kommer!

Svømmingen

Plassering av arrangementer er gjort med tanke på sikkerhet og en trygg opplevelse for deltakerne. Svømmearenaen i Vannspeilet (saltvann) er oversiktlig og godt avskjermet fra fjorden, deltakere vil maksimalt være 150 m fra land til enhver tid. Svømmeløypen er delt opp med australian exit og det svømmes 2 runder i løypa. Det forventes en vanntemperatur på mellom 15 – 19 grader.

Sykkel

Sykkelløype supersprint og sprint legges til stengt kommunal-/ fylkesvei, hvor det vil være få hindringer og god oversikt gjennom sving mm. Det sykles runder på løypen og deltakerne vil maksimalt være ca 2 km fra skiftesonen. Sykkelløype olympisk distanse vil ha samme utgangspunkt og forlenges 7,5 km i retning Trondheim.

Løp

Løpeløypen for alle distanser foregår på grussti rundt Vannspeilet og rundevis.

Mat/drikke/garderober

Informasjon kommer!